Loading...
Capoeira Kinderlessen in Zeist 2019-01-15T15:10:31+00:00

Vanaf januari 2018 verzorgt Instrutor Prisco kinderlessen in Zeist. De lessen worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van de kinderen. Jongere kinderen trainen op een speelse manier met uitdagende oefeningen. Oudere kinderen trainen meer op techniek, diversiteit in beweging en het capoeiraspel, waarin het spel en  vaardigheden samenkomen. Muziek en ritme vormen bij capoeira een belangrijke component,  dus iedere les oefenen we ook met de verschillende muziekinstrumenten. Aan het eind van de les gebruiken we yogabewegingen om de spieren te stretchen. Yoga helpt bij het voorkomen van spierpijn en zorgt voor een sneller herstel.

WANNEER:

Beste ouders,

Enige tijd geleden heeft u aangegeven geïnteresseerd te zijn in capoeiralessen voor kinderen bij Soluna Capoeira Zeist. Eerder berichtte ik u dat er de mogelijkheid bestond om in januari 2019 hiermee van start te gaan. Helaas moet ik u hierbij laten weten dat er dit schooljaar 2018-2019 geen kinderlessen gegeven zullen worden. Dit vind ik heel spijtig, gezien de vele geïnteresseerden die ik hiermee teleur moet stellen. Mijn groeiende onderneming Prisco’s Webdesign vraagt momenteel al mijn beschikbare tijd overdag. Hopelijk kunnen we in september 2019 wel een leuke kindergroep laten starten. Tegen die tijd zal ik u daarover berichten. “